Jim Versluis over de Vortex 330 Deluxe

 

Jim Versluis met een dikke bakDe keuze voor een Vortex was vrij simpel omdat er uiteindelijk maar 1 boot overbleef die voldeed aan de lijst met eisen. Mijn nieuwe rubberboot moest ten eerste groot genoeg zijn om al het nodige materiaal voor een paar dagen vissen in 1 keer mee te kunnen nemen. Daarnaast moest de spiegel breed en stevig genoeg zijn om een forse benzinemotor, elektromotor en transducer stang tegelijkertijd op kwijt te kunnen.

Uiteraard moet het geheel tegen een stootje kunnen en ook niet te opvallend gekleurd zijn. Al deze eigenschappen zijn meer dan vertegenwoordigd in de Vortex 330 Deluxe. Tot nog toe heb ik de boot vooral op groot water gebruikt en zelfs onder extreme omstandigheden heb ik me geen moment onveilig gevoelt op het water. Naar mijn mening absoluut een top product dat geschikt is voor extreem gebruik.

 Jim Versluis

 Zowel de elektromotor ls de benzine motor achter op de spiegel Jim met een machtige spiegel