Dennis Versteeg over de Vortex 310 Deluxe

Dennis Versteeg over de Vortex 310 Deluxe4Jarenlang een rubberbootje gehad van een onbekend merk, inmiddels vol  met plakkers. Hij was echt op. En een beetje te  klein als ik met mijn vrouw ging vissen. Dus werd er in 2009 gezocht naar een andere boot. De belangrijkste eisen was dat hij groen moest zijn en dat hij tegen een stootje kon, oftewel Dennis proef. Zelf ben ik zuinig op mijn spullen, maar als er een optonic gaat dan ben ik niet meer te houden. Vlieg zelfs over de stronken en andere obstakels heen met en zonder boot.Mijn keuze  is de Vortex 310 deluxe geworden! Voor de verandering begin ik met één nadeel van een eigen boot. Zodra het goed warm wordt, in ons landje, hangen mijn nichtjes gelijk aan de telefoon. “Wanneer gaan we varen?” En uiteraard willen ze altijd hard. Met een 6pk mercury is dat zeker geen probleem zelfs niet met vier volwassenen in de boot. De vorm is dan ook ideaal. De binnenruimte is ruim voldoende vooral voor in de boeg kan je een hoop spullen kwijt.

Dennis Versteeg over de Vortex 310 Deluxe (2)

De extra dikke randen om de boot is ook een must als je een keer niet oplet en tegen de wal vaart. Zeker aan de onderkant heeft een boot veel te lijden en op de goede plekken zijn verstevigingen aan gebracht.

Dennis Versteeg over de Vortex 310 Deluxe (3)

Of ik in Nederland over de plassen en kanalen vaar, of in Frankrijk op de grote rivieren en reservoirs aan het pionieren ben met of zonder uitrusting, elektromotor of buitenboordmotor  de boot blijft goed op het water liggen en reageren.

Dennis Versteeg over de Vortex 310 Deluxe (1)

Wat ik vooral een voordeel vind zijn de bodemplaten. Gemaakt van stevig kunststof, die zijn goed en snel schoon te maken. Vooral handig voor de vieze Frankrijk modder en klei. Het is geen kleine boot maar wel één waar ik alles mee kan doen en waar ik met de hele familie plezier van heb.

Dennis Versteeg

 Dennis Versteeg over de Vortex 310 Deluxe