Barrie Wispels over de Vortex 200AD

Barrie met een top visVortex 200 Air Deck, is een compacte en vooral veilige opblaasboot! Gemaakt van de beste materialen en het dikste doek! Snel op te bouwen en inzetbaar. Zomaar even een aantal kreten die vermeld staan op de website betreffende deze boot! Wat blijkt…in praktijk een waarheid als een koe als het aan mij ligt! Het Airdeck is uitneembaar, de opblaasbare kiel zorgt voor goede stuur eigenschappen en de boot is zowel met als zonder vloer of kiel in te zetten!

 

Voor mijn karper visserij heb ik op dit moment niet veel tijd, dus ben ik gebaat bij plug en play visserij! Zorgen dat je goed voorbereid bent om zo effectief mogelijk met je vistijd om te gaan, geen fuck ups omdat je materiaal niet klopt en/of je er niet goed over hebt nagedacht!

 Barrie Wispels MTC Fieldtester met een top vis!

Ik heb daar: A.  geen tijd voor en B. al helemaal geen zin in! En dan is eigenlijk heel logisch dat je voor kortere sessies, ook voor bvijvoorbeeld maar 1 nacht, uitkomt bij de Vortex 200 Air Deck. Gewoon zeer effectieve boot waar je niet naar hoeft om te kijken! Staat in 5 minuten en klaar!Ik was al heel lang op zoek naar een betrouwbare kleine boot die onder alle omstandigheden haar werk doet! Ik zit namelijk niet voor de katse k.. aan de waterkant! Integendeel, er moet gewerkt worden voor de vis! En dat is nou precies wat je met deze boot kan!  Hij kan tegen een stootje, op zijn zachts gezegd!

vortex, daar waar die hoort

In 2012 heeft de boot vanaf juni tot eind december in het water gelegen in weer en wind!  De volle hitte van de zomer, gevuld met hemel water, bedekt door goudkleurende bladeren van de herfst en wachtend op de nachtvorst van de winter! Gewoon instappen, voeren en vissen maar! Zonder tegenstribbelen stuur ik haar het riet in om een vis te halen die zich verschanst heeft om zich veilig te wanen. Nooit hoef ik me zorgen te maken dat de boot hierdoor beschadigd raakt! Door het rotsvaste vertrouwen dat ik deze boot heb  zit ik relaxed achter mijn stokken, wetende dat ze daar is wanneer ik der nodig ben! Robuust en altijd voorop in de strijd tegen de elementen der natuur! Ook bij  schuimkoppen weer weet de Vortex 200 Air Deck haar weg moeiteloos en stabiel te vinden in de richting waarin je haar stuurt! Aangedreven door een Minn Kota Traxxis 55 lbs maakt deze boot niet alleen snel maar multi inzetbaar onder alle omstandigheden.

Nooit meer twijfelen, gewoon doen! Spijt krijg je er niet van!

Barrie Wispels,

Fieldtester MTC BAITS