Pieter de Jongh over de Vortex 310 Deluxe

Vortex als ultiem middel om mijn doel te gebruikenMijn aankoop in 2005 van de Vortex 310 Deluxe is er één waarvan ik nooit spijt heb gehad. Ik zeg niet dat je zonder een boot geen vis kunt vangen, maar indien je ooit een boot nodig hebt, kies dan voor een Vortex. Kies een groot model zoals de 310 of 330 Deluxe indien je een boot nodig hebt om naar je stek toe te varen.

 

 

where the boys get separated from the men!

Bij mijn 310 hang ik wel eens een Suzuki 10 pk viertakt, en met volle bepakking planeert de boot binnen enkel seconden om vervolgens strak en comfortabel vol gas naar de beoogde visstek te varen. Afstand mag geen belemmering meer zijn, en op deze manier is deze er voor mij dan ook niet meer!

Vismaat Bertil Wielink is  een tevreden Vortex gebruiker

Om de boot te gebruiken voor alleen te voeren en te drillen kun je ook een kleiner model zoals de 240 of 270 gebruiken. Zo is er voor ieder wat wils. Ondanks het niet zachtzinnig gebruik van mijn kant, heb ik pas 2 plakkers op de boot. Na 8 jaar intensief gebruik op steen/grind bodem, te verwaarlozen dus!  Veel van mijn vaste vismaten hebben inmiddels ook gekozen om te investeren in een Vortex. Zij hebben dezelfde plezierige ervaringen. Inmiddels heb ik van Arjan begrepen dat de Vortex 310 Deluxe niet meer in het assortiment zit. In plaats daarvan is er een nieuw model aan de toch al complete modellenlijn toegevoegd, de Vortex 385 Heavy Duty.

 

Veel vis- en vaarplezier toegewenst, Pieter de Jongh