Nieuwe Vortex karperboten voor de KSN Jeugdkampen

De importeur van Vortex Karperboten ( Bootakkrum) ondersteunt al sinds 2003 de viskampen van de KSN met kwaliteitsmateriaal. In samenwerking met KSN regio bestuurder en eigenaar van Dé Karperbootshop, Arjan Verkoelen, is dan ook besloten om dit vanaf 2012 een nieuw vervolg te geven in de vorm van een dikke sponsoring van twee van de allernieuwste modellen.

Overhandiging van de twee Vortex 230 Deluxe Karperboten aan de Jeugdcomissie van de KSN

Op Carp 2012 vond de overhandiging plaats van de twee gloednieuwe Vortex 230 Deluxe Karperboten die de komende jaren gebruikt gaan worden. De Jeugdcomissie van de KSN zal deze boten in gaan zetten op de jeugdkampen die ieder jaar zowel in binnen- als buitenland georganiseerd worden.

Veel succes komende jaren!