Vortex Karperboten lanceert een nieuwe Line up voor 2012 op Carp 2012 in Zwolle

 banner 300 x 120

De Vortex® Karperboot biedt al bijna 10 jaar een unieke combinatie van kwaliteit, duurzaamheiden functionaliteit. Het is een onmisbaar onderdeel geworden van de uitrusting van de serieuze karpervisser. Vortex® is een innoverend en vernieuwend merk.

Om aan te sluiten bij het functionele gebruik van de hedendaagse karpervisser is de Vortex® Karperboten line up vanaf dit seizoen 2012 aangepast en geoptimaliseerd. Vortex® brengt 3 nieuwe modellen op de markt. Te weten een 200 AD een 230 Deluxe en een 385 Heavy Duty.

200 Air Deck

De 200 AD en de 230 Deluxe zijn compacte, lichte en vooral veilige opblaasboten. Snel op te bouwen en snel inzetbaar! De Vortex® Basic Serie bevat vanaf dit seizoen de nieuwe 200 AD met een opblaasbare bodem. Dit compacte model kenmerkt zich door zijn stabiliteit en lichte gewicht. Bij het ontwerp is gewerkt vanuit het veiligheidsconcept met de opvallend dikke drijvers,een robuuste spiegel en een laadvermogen van maar liefst 250 kilo is de nieuwe 200 Air Deck met recht een klein, handzaam en uitermate veilig en stabiel bootje te noemen. Door de uitgekiende vormgeving is zelfs mogelijk dit model met een benzine buitenboordmotor te varen tot en met 3,5 pk.

230 Deluxe

Tevens nieuw dit seizoen is de 230 Deluxe. Hiermee sluit Vortex® aan bij de groeiende vraag naar compacte kleine boten. De ronde Lady-shape boegvorm zorgt voor veel binnenruimte en de dikke drijvers voor stabiliteit. De Deluxe Serie omvat naast de 230 ook de populaire 285 DLX en de ruime 330 DLX. Alle Deluxe modellen zijn uitgevoerd met de unieke lichtgewicht en onderhoudsvrije vloerdelen en polyester gecoate spiegelplaat.

385 Heavy Duty

Voor het vervoer van grote hoeveelheden materialen en het eventueel vissen vanuit de boot is er de nieuwe Vortex® 385 Heavy Duty ontworpen. De breedte van bijna 180 cm gecombineerd met de extra dikke drijvers zorgt voor het hoge drijfvermogen van ruim 800 kilo. De 385 Heavy Duty heeft een unieke verlijming in de boeg welke garant staat voor extra veel binnenruimte en capaciteit. De stevige opblaasbare kiel waarborgt de vaareigenschappen.

 

Naast deze nieuwe modellen bestaat de complete lijn tevens uit de Vortex 240 Roll up, 270 Basic en 300 Basic. Stuk voor stuk boten die omschreven kunnen worden als ruim, robuust, functioneel, compleet en uiteraard gemaakt van de beste materialen en het kwalitatief hoogwaardigste doek met 5 jaar garantie. Kortom de Vortex® Karperboten zijn stuk voor stuk unieke modellen voor vissers die de hoogste eisen stellen aan de gebruikte materialen en hun uitrusting.

In de presale extra voordelig een boot bestellen?

Neem contact op met Arjan Verkoelen

info@karperbootshop.nl 0f +(31)0622406777

Vortex Karperboten, voor en door karpervissers